) (
Skip to main content

Om Gyllenetider Antik

Anne och Jan Kihlstedt heter vi som driver butiken Gyllenetider Antik.

Vårt brinnande intresse för glas fick oss att öppna vår butik Gyllenetider Antik år 1999. Allt startade redan år 1988 då vår passion för svensk servis och konstglas slog ut i full blom.

Vi har sedan vi öppnade vår butik kunnat erbjuda ett rikt utbud av servisglas, bruksglas, ljuskronor, lampor, konstglas men även möbler. Även om utbudet varierar, är vi säkra på att du kan hitta något alldeles speciellt att förgylla hemmet med – eller varför inte överaska någon med en unik gåva gjord på hantverksmässigt vis.

Varmt välkommen till vår butik!

Kontakta oss gärna här ››

 

Bokning och finansiering

Hittar du en vara hos oss som du vill ställa undan, har du möjlighet att göra detta mot delbetalning. Vi ställer efter överenskommelse undan din vara / dina varor. Du får ett skrivet kvitto på hur mycket som betalats och kan hämta ut den vara / de varor som ställts undan, efter att full betalning är oss tillhanda.

Att erbjuda bokning av varor mot delbetalning ser vi som en god service, inte minst till pensionärer, studerande, arbetslösa och för dem som av olika skäl inte har möjlighet att betala allt vid ett och samma tillfälle. Har man väl hittat något kan det finnas goda skäl att boka sin vara, då många av våra varor är unika och kan vara svåra att finna på marknaden.